Picqer Extensions voor Magento

Vandaag lanceren we 2 Extensions voor Magento, waarmee je nog beter je klanten van dienst kan zijn. De eerste Extension zorgt ervoor dat nieuwe bestellingen realtime van Magento naar Picqer worden doorgegeven. De tweede plugin maakt het mogelijk PostNL's PakjeGemak in je Magento Checkout aan te bieden. Beide extensies zijn per direct beschikbaar in Magento Connect, de app-store van Magento.

Picqer PostNL add-on

Magento PostNL ExtensionMet de PostNL add-on kunnen jouw klanten tijdens het afrekenproces een afleverdag en afleverlocatie kiezen. Inclusief de duizenden PakjeGemak afhaallocaties. De extension zorgt ervoor dat deze gegevens op de juiste manier in Picqer terecht komen, zodat je in Picqer met 1 druk op de knop het juiste verzendlabel bij PostNL kan laten aanmaken. Hiermee geef je de klant meer keuze terwijl je er zelf minder werk van hebt!

Deze extensie werkt samen met de officiële PostNL Magento extensie van TIG. Daardoor heb je altijd de nieuwste afleverlocaties in je webshop.

Picqer Order Pusher

Deze extension geeft direct een seintje aan Picqer zodra er een nieuwe bestelling is. Daardoor kan Picqer de bestelling direct importeren. Super handig voor aan het einde van de dag als je nog zoveel mogelijk bestellingen met de pakketdienst mee wilt laten gaan.

Mocht je hulp nodig hebben met het instellen van de extensies, mail dan naar support@picqer.com en we helpen je graag verder.

Let op dat je nieuwe extensies eerst op een testversie van je webshop probeert. Extensions kunnen altijd conflicten opleveren met andere extensies en ervoor zorgen dat je shop onbereikbaar wordt.