Picqer blog

Tips for your warehouse, Picqer product updates and a look behind the scenes.

Our blogs are currently only in Dutch.

Factureren met je favoriete pakket

Picklijsten facturen met 1 knopNadat je een bestelling geleverd hebt, wil je er natuurlijk ook voor betaald worden. En voordat je betaald wordt moet je eerst een factuur sturen. Daarom hebben veel WMS pakketten de mogelijkheid voor facturatie. Maar waarom het wiel opnieuw uitvinden als er al zo veel goede pakketten zijn om te factureren?

We hebben ervoor gekozen om Picqer te koppelen met verschillende facturatiepakketten. Zo hoeven wij het wiel niet opnieuw uit te vinden en kun je zelf kiezen waarmee je wilt werken, of zelfs koppelen met het pakket dat je al gebruikt. Op dit moment hebben we koppelingen met Earny, Moneybird, Twinfield en Exact Online.

Focus op het magazijn Door de facturatie niet zelf te ontwikkelen, kunnen we ons volledig focussen op de goederenstromen in het magazijn. Die willen we zo goed mogelijk begeleiden met Picqer en daar al onze energie in steken. Dat is ook wat Picqer onderscheidt van de rest: focus op een zo goed mogelijk magazijnproces.

Ruimte voor ontwikkelaars Ook willen we andere ontwikkelaars zoveel mogelijk de ruimte geven. Dat doen we al met onze uitgebreide API, maar voor de facturatie hebben we nog meer. Je kunt in Picqer je eigen 'endpoint' instellen. Daarmee kun je Picqer factuurgegevens laten pushen naar je eigen applicatie of script en daar zelf je facturatie regelen. Zo is Picqer ook aan te sluiten op je maatwerk-facturatiesysteem.

Benieuwd naar Picqer? Vraag dan een 14 dagen proefabonnement aan en ervaar het zelf.