Bol.com Plaza migreren naar Retailer

De Bol Plaza API wordt begin 2020 uitgefaseerd. Heb je nu een Bol.com Plaza koppeling in Picqer? Lees hier hoe je deze overzet naar een Bol.com Retailer koppeling.

Wil je een nieuwe Retailer integratie opzetten? Lees hier hoe je een nieuwe Retailer koppeling maakt.

Plaza wordt uitgefaseerd

Heb je voor 2020 een Bol.com koppeling in Picqer gemaakt? Dan ben je gekoppeld met de Bol.com Plaza API. Deze API wordt 1 april 2020 uitgefaseerd door Bol.com. De nieuwe integratie heeft Bol.com Retailer API, deze werkt hetzelfde maar hiervoor heb je wel nieuwe inloggegevens nodig.

Migreer vóór 1 april 2020 om te voorkomen dat je Bol bestellingen mist.

Plaza omzetten naar Retailer

Het omzetten van een Plaza koppeling naar een Retailer koppeling is heel eenvoudig.

Ga in Picqer naar Instellingen > Webshops. Als je Plaza integraties hebt, zie je een knop "Migratie nodig naar Bol.com Retailer". Klik op deze knop om de migratie te starten.

Je ziet nu onderstaand migratieformulier. Hierin staat precies wat er gaat gebeuren als je de migratie doet.

Na de migratie zullen nieuwe bestellingen doorkomen via de nieuwe Bol Retailer integratie. De oude Plaza koppeling wordt in april automatisch inactief gemaakt.

Kunnen we je helpen?

Is je vraag niet beantwoord of heb je nog aanvullende vragen? We helpen je graag.

Stuur ons een bericht via Help en suggesties of mail naar info@picqer.com.