Bol.com Retailer inlog gegevens

Voor de migratie van Bol.com Plaza naar Bol.com Retailer heb je nieuwe inloggegevens nodig. Hieronder zie je stap voor stap waar je deze nieuwe inloggegevens aanmaakt.

Inloggegevens maken bij Bol.com

Ga naar het Bol.com verkoopportaal en login

Klik rechtsboven op jouw naam en dan op 'Instellingen'

Bol Retailer koppelen stap 1

Klik in het vlak Diensten op API instellingen.

Bol Retailer koppelen stap 2

Mogelijk wordt je gevraagd een technisch contactpersoon in te vullen. Vul deze gegevens in en sla deze op.

Klik in het vlak Client credentials op Aanmaken om toegang voor Picqer aan te maken.

Bol Retailer koppelen stap 3

Kies een naam voor deze inloggegevens, bijvoorbeeld "Picqer", en kies voor "Ja, voeg toe".

Bol Retailer koppelen stap 4

De inloggegevens zijn aangemaakt. In het overzicht zie je de Client ID. Klik op "Toon secret" om de Client secret te tonen..

Bol Retailer koppelen stap 5

Kunnen we je helpen?

Is je vraag niet beantwoord of heb je nog aanvullende vragen? We helpen je graag.

Stuur ons een bericht via Help en suggesties of mail naar info@picqer.com.