Instabox (Red je Pakketje) koppelen

Instabox (voorheen Red je Pakketje) is een same day delivery pakketdienst in Nederland. Ze komen aan het begin van de middag je pakketen halen en leveren ze 's avonds nog af bij je klant.

Wat heb je nodig?

• Je bent klant bij Instabox
    Neem contact op met Instabox om klant te worden
  • API Key voor voormalige Red je Pakketje API
    Deze ontvang je van je Instabox accountmanager

Instabox koppelen

Volg deze stappen om Instabox te koppelen in Picqer.

Start een nieuwe Instabox integratie in je Picqer account.

Geef bij 'Configuratie' de API key op die je van je Instabox hebt gekregen. Dit moet een API key zijn voor de voormalige "Red je Pakketje API". Daarmee kan je same day delivery zendingen aanmaken.

Maak je eerste verzendprofiel aan. Kies het verzendproduct en verzendopties voor dit profiel en klik op 'Opslaan'.

Je pakketdienst en profiel voor Instabox is nu klaar om je eerste zending mee te sturen.

Verzendprofielen

Wil je gebruik maken van verschillende Instabox producten? Maak dan per product een profiel aan binnen de pakketdienst. Bij het maken van een zending kan je kiezen uit alle aangemaakte profielen.

Zending maken

Hoe je een zending aanmaakt in Picqer lees je in het artikel Hoe maak ik een zending aan in Picqer?

Voorheen Red je Pakketje

Red je Pakketje heet per 1 februari 2022 Instabox. De producten en de integratie blijft hetzelfde werken.