Jet Verzendt koppelen

Na het maken van deze koppeling maak in je Picqer met 1 druk op de knop verzendlabels via je Jet Verzendt account.

Jet Verzendt heeft geen eigen chauffeurs, maar is een tussenpartij voor DHL, DPD en meer. Met Jet Verzendt kan je al direct je eerste zendingen doen, zonder moeilijke contracten.

Ben je nog geen klant bij Jet Verzendt? Neem dan contact op met Jet Verzendt via info@jetverzendt.nl of 0318 513 813 en laat weten dat je Jet Verzendt met Picqer wilt gebruiken, dan weten ze direct wat je nodig hebt.

Pakketdienst Jet Verzendt aanmaken

Klik linksonder op ‘Instellingen’ en kies voor ‘Pakketdiensten’. Klik nu op ‘+ Nieuwe pakketdienst’. Hier geef je zelf de naam voor deze koppeling en kies je de pakketdienst ‘Jet Verzendt’. Vervolgens klik je op ‘Opslaan’.

Inloggegevens instellen

In het tweede scherm geef je jouw e-mailadres en wachtwoord op die je ook gebruikt om op het portaal van Jet Verzendt in te loggen. Vervolgens klik je op ‘Opslaan’.

Profiel toevoegen

In het derde scherm van Picqer kan je de profielnaam ingeven, dit is de naam waaronder deze verzending in Picqer wordt aangegeven. Vervolgens kies je de opties die je voor dit profiel wilt gebruiken. De opties verschillen voor DPD, DHL en andere verzendmethoden.

Wil je meerdere opties naast elkaar gebruiken? Voeg dan meerdere profielen toe. Je kan per zending in Picqer kiezen welk profiel gebruikt moet worden.

Jet Verzendt toegevoegd

Je bent nu klaar om je eerste Jet Verzendt label aan te maken.

Zending maken

Voor het aanmaken van een zending met een pakketdienst, verwijzen we je naar: Hoe maak ik een zending aan in Picqer?