Picqer Next ondersteunde systemen

De Picqer Next app is beschikbaar voor iOS en Android.

Android

Wij ondersteunen: Android 10 of nieuwer. (API versie 29 of hoger)

Barcode scanner Android

Je kan de app op elk Android toestel gebruiken zonder barcode scanner. Daarnaast ondersteunen we de volgende scanners zonder extra configuratie:

• Zebra TC21
  • Zebra TC26

Daarnaast ondersteunen we op Android scanners die een toetsenbord emuleren en waarbij een Android Intent handmatig ingesteld kan worden. We helpen je graag met het configureren van een Android Intent op ondersteunde toestellen.

iOS

Wij ondersteunen: Apple iPhone of iPod touch met iOS 15 of hoger.

Bijvoorbeeld de iPod touch 7e generatie en de iPhone 6S of nieuwer.

Barcode scanner iOS

Op iOS ondersteunen we fysieke barcode scanners die je als een 'hoes' om je iPod touch of iPhone plaatst. We ondersteunen de volgende types:

• Linea Pro 5 Series voor iPod touches van de 7e generatie (124918-0002 & 124918-0007)
  • Linea Pro 7 Series voor iPhones 7, 8 en SE (124918-0058)
  • Honeywell Captuvo SL22 voor iPod touch 7 (SL22-022201-k, SL22-022211-k)
  • Honeywell Captuvo SL42 voor iPhone 6S (SL42-055301-k, SL42-065301-k)

Je kan de app ook zonder barcode scanner gebruiken.

Andere barcode scanners werken niet met de iOS app. Dit komt door het hardware verificatie programma van Apple. Per apparaat hebben wij toestemming nodig van de fabrikant en van Apple om de hardware te ondersteunen.