Nieuw in het team: Lisa & Kay

Lisa Lakke

Hi, ik ben Lisa Lakke en sinds begin november werk ik bij Picqer als Marketeer. Samen met mijn marketing collega’s werk ik aan de vindbaarheid van Picqer voor webshops. Daarnaast zijn wij ook het team die je informeert over alle mogelijkheden die Picqer biedt om jouw magazijn te ondersteunen. Dit doen we onder andere door (online) evenementen, de nieuwsbrief en onze website.

Lisa is onze nieuwe marketeer

Mijn eerste baantje ooit was in een magazijn, waar ik gereedschappen moest uitpakken en orders liep. Ik heb dit een paar jaar gedaan naast mijn middelbare school en hier altijd veel plezier in gehad. Na mijn studie heb ik voornamelijk e-commerce startups geholpen bij het opzetten van een nieuwe tak in Nederland. Zo heb ik ooit een online boerenmarkt opgezet waarbij ik zelf ‘s ochtends op de fiets producten ophaalde bij producenten in Amsterdam en ‘s middags de bestellingen bij klanten thuis bezorgde.

Voordat ik bij Picqer begon werkte ik als project manager in marketing en operations voor grotere e-commerce bedrijven, waarbij ik de laatste 2,5 jaar in Berlijn woonde en werkte. Toevallig heb ik zelf Picqer gebruikt toen ik werkzaam was bij een klant, dus ik heb zelf ervaren hoe fijn het werkt. Ik heb dan ook erg veel zin om meer bedrijven kennis te laten maken met onze magazijnsoftware!

Sinds kort woon ik in Arnhem samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd kook ik graag of laat ik lekker voor mij koken door uit eten te gaan. Daarnaast schilder ik graag en heb ik sinds mijn verhuizing het opknappen van meubels weer herontdekt.

Hopelijk tot snel op een van onze (online) evenementen!

Kay Bleekman

Hoi allemaal, mijn naam is Kay Bleekman en ben 2 november met veel positieve energie begonnen bij Picqer als Senior Marketeer. In deze rol ga ik mij met name bezig houden met de online zichtbaarheid en vindbaarheid van Picqer. Samen met mijn collega’s van het marketingteam gaan we zorgen dat nog meer webwinkeliers kennis maken met Picqer. Daarnaast is er natuurlijk veel aandacht voor bestaande klanten en houden we iedereen zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kay is onze nieuwe marketeer

Mijn liefde voor online is er eigenlijk altijd al geweest. Als kind begonnen met het in elkaar knutselen van websites vol met flitsende GIF animaties. Inmiddels iets professioneler. Zo heb ik sinds 2007 veel diverse bedrijven mogen helpen met de inzet van online marketing.

Ervaring in de e-commerce wereld is er ook. In 3 jaar tijd heb ik de online marketing verzorgd voor een grote speler in telecom accessoires. Daarbij heb ik regelmatig ondersteuning geboden bij het logistieke proces. Features binnen Picqer zoals het indelen van ideale looproutes en inkoopadviezen zijn daarom erg herkenbaar.

In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig. Mijn collectie LP’s wordt steeds groter en de kwaliteit van de audio installatie steeds beter. Ik bezoek met regelmaat een concert en probeer zelf ook een beetje gitaar te spelen :). Daarnaast wandel ik graag een rondje in het Sonsbeekpark, wat hier om de hoek ligt, en voor gezelligheid met een hapje en drankje maak ik graag tijd.

Ik kijk ernaar uit om de online uitingen van Picqer te verbeteren zodat we iedereen nog beter van dienst kunnen zijn!