Bol.com Retailer herauthenticatie

Bol.com stapt over op een nieuwe en veiligere manier van authenticatie met Picqer. Bij de oude methode moest je inloggegevens in Bol.com aanmaken en handmatig in Picqer overnemen. Dat is nu een stuk makkelijker geworden. Vanuit Picqer ga je naar een speciale inlogpagina op Bol.com waarna je met een druk op de knop Picqer toegang geeft.

Vóór 1 september 2023 moet je de al met Picqer gekoppelde webshops opnieuw toegang geven tot Bol.com via deze nieuwe methode.

Uitvoeren van de herauthenticatie

Ga in Picqer naar Instellingen > Webshops en kies een Bol.com webshop-integratie die herauthenticatie nodig heeft.

Fulfilmentklanten kunnen dit ook zelf doen in het fulfilmentportaal.

Overzicht van webshop-integraties

Klik bovenin de pagina op 'Start authenticatie op Bol.com'.

Bol Retailer herauthenticatie starten

Je gaat nu naar een speciale inlogpagina op Bol.com. Log daar in met je verkoopaccount gegevens van Bol.com en druk op de knop 'Toestaan'.

Let hierbij op dat je op hetzelfde verkoopaccount inlogt waarmee de webshop-integratie al gekoppeld was, anders zul je na toestaan een foutmelding krijgen.

Inloggen op Bol.com verkoopaccount

Picqer toegang geven tot je Bol.com webshop

De herauthenticatie van je Bol.com webshop-integratie is nu voltooid. Herhaal deze stappen voor je andere Bol.com shops waarvoor herauthenticatie nodig is.

Herauthenticatie voltooid