Update: Sneller picken

Het verwerken van picklijsten is de meest gebruikte functionaliteit in Picqer. Elke seconde die we daar besparen, bespaart in totaal veel tijd. En met deze kleine update besparen we zeker tijd.

We hebben 3 veranderingen doorgevoerd die de meeste webshops tijd zullen besparen bij het picken:

Direct zending maken na picken

Zodra je alle producten van je picklijst hebt gepickt, verschijnt direct de pop-up om een zending aan te maken. Zeker als je gebruik maakt van een barcodescanner is dit erg makkelijk. (Dit kan je ook uitschakelen bij instellingen als je het liever niet hebt.)

Picklijst sluiten na zending

Met de nieuwe layout die we in februari hebben geïntroduceerd, hebben we ook het expliciet sluiten van een picklijst toegevoegd. Handig in sommige gevallen, maar niet voor alle webshops noodzakelijk. Daarom kan je nu instellen dat picklijsten automatisch gesloten worden zodra je alle producten hebt gepickt en je een zending hebt gemaakt. Dat scheelt je dus weer een klik.

Zending maken op touchscreens makkelijker

Om de combinatie van barcodescanner + computer met touchscreen nog sneller te maken, hebben we de opmaak van de pop-ups voor het maken van zendingen en facturen aangepast. Er is nu voldoende ruimte om te zorgen dat je met je dikke vingers niet meer mis klikt ;)

Optie 1 en 2 kan je zelf instellen bij de 'Algemene instellingen' onder het kopje 'Picken'.