Hoe filter je producten in het klantportaal

In Picqer heb je de mogelijkheid om tags toe te voegen. Tags kunnen gebruikt worden om producten te filteren voor het klantportaal.

Allereerst moet je een nieuwe tag aanmaken. Zie hiervoor de afbeelding hieronder en dit artikel.

Ga vervolgens aan de linkerkant naar het tabblad ‘Klanten’ en zoek de desbetreffende klant. Klik op ‘Bewerk’. Onderaan de klantgegevens zie je een kopje met ‘Portaal filter’. Daar kan je de tags toevoegen, eerder aangemaakt via ‘Tags’ bij de instellingen. Enkel producten met één van deze tags, worden weergegeven in het portaal. Als je hier niets invult, mag de gebruiker dus alles zien.

Ga daarna naar het tabblad ‘Producten’, aan de linkerkant in je Picqer account. Zoek de juiste producten op en klik stuk voor stuk op ‘Bewerk product’. Vul onder het kopje ‘Tags’ de tag in, die je zojuist bij de klant hebt toegepast en zet de optie ‘Toon op portaal’ op ‘Ja’.

Als de klant inlogt op het klantportaal, ziet de klant enkel de producten met de tag die toegewezen is aan de klant en de producten. Hieronder een afbeelding van de producten met de tags in het klantportaal.