Producten in Picqer Mobile

Via ‘Products’ onderaan het scherm kom je op het overzicht van alle producten in Picqer.

Picqer Mobile Producten overzicht

Klik op een product om de details te bekijken. Je kan ook een product zoeken door de productcode of naam in te vullen in de zoekbalk of door de barcode te scannen via het camera icoontje rechtsboven.

Op de productpagina vind je alle informatie over je product en kun je bepaalde productinstellingen veranderen.

Picqer Mobile Product details

Voorraad veranderen

Op het moment dat je nieuwe voorraad binnenkrijgt kun je je voorraad in de Picqer app te veranderen door op de knop ‘change stock’ te klikken.

Picqer Mobile Voorraad wijzigen

Op deze pagina zie je de huidige voorraad. Verander de voorraad door op de ‘-‘ (voor het verlagen van de voorraad) of door op de ‘+’ te klikken om voorraad aan te vullen. Je kan hier eventueel een reden van wijziging opgeven en op de blauwe Add to stock knop klikken.

Voorraadhistorie

Vanaf het product kan je de voorraadhistorie zien door op het pijltje achter het nummer van de huidige voorraad te klikken.

Dit brengt je naar de gedetailleerde voorraad geschiedenis.

Picqer Mobile Voorraad historie

Als je op een wijziging klikt krijg je het exacte moment van wijziging te zien en wie de wijziging gemaakt heeft.

Vanuit hier kan je ook de voorraad te veranderen door op ‘Change’ te klikken.

Locaties

Vanuit het product kan je ook de huidige locatie zien van het product. Door op het pijltje achter de locatie te klikken kan je nieuwe locaties koppelen of bestaande locaties ontkoppelen.

Picqer Mobile Locaties koppelen

Hier kun je de locatie ontkoppelen door op ‘Unlink’ achter de locatie te klikken. Wil je het product aan een nieuwe locatie koppelen? Klik dan op ‘+ Link location’. Kies hier een locatie uit de beschikbare locaties binnen je magazijn. Lees meer over locaties in Picqer Mobile.