• Help
  • Mobile
  • Hardware barcode scanner gebruiken met Picqer Mobile

Hardware barcode scanner gebruiken met Picqer Mobile

Om de Picqer Mobile app optimaal te gebruiken raden wij aan om een barcode scanner te gebruiken.

Een barcode scanner kent vele voordelen, zoals:

1. Het werkt sneller dan wanneer je de camera op de iPhone/iPod touch gebruikt
  2. Hoeft niet constant de camera knop aan te klikken en te wachten tot de camera geladen is
  3. Werkt in donkere omgevingen
  4. Verbruikt minder batterij

De iOS app werkt alleen met specifieke barcode scanners. Dit omdat hiervoor per scanner toestemming van de fabrikant van de scanner en van Apple nodig is.

De app werkt met deze scanners:

• Honeywell Captuvo SL22 voor iPod touch 6 (SL22-022201-k, SL22-022211-k)
  • Honeywell Captuvo SL42 voor iPhone 5 en 5S (SL42-032201-k, SL42-032211-k)
  • Honeywell Captuvo SL42 voor iPhone 6 en 6S (SL42-055301-k, SL42-065301-k)

Staat je barcode scanner hier niet tussen, dan werkt deze niet met de Picqer iOS app.

Werken met de barcode scanner

Zodra je je iOS apparaat in de barcode scanner hebt gestopt werkt deze direct, als de batterij voldoende is opgeladen tenminste.

Als je in de app een picklijst opent, kan je op het knopje aan de linker- of rechterkant van de Captuvo klikken. Er komt nu een streep rood licht uit de voorkant van de scanner. Dit is de barcode scanner.

Scan een barcode van een product en de app geeft je direct aan of je een goed of een verkeerd product gepickt hebt, middels een groen of een rood scherm.

Je scant zo de producten tot je ze allemaal hebt. Je kan ongeveer 2-3 producten per seconde scannen.