PDF documenten opmaken met CSS

Bij Instellingen > Templates kan je per template CSS opgeven. Dit is opmaakcode om de PDF's van je eigen stijl te voorzien.

De PDF documenten worden eerst opgemaakt in HTML en daarvan wordt de PDF gemaakt. Daarom kan je de PDF's stijlen met CSS.

HTML bron

Om te weten welke CSS classes je kan gebruiken voor opmaak, hieronder voorbeeld HTML voor de verschillende documenten:

Niet alle HTML elementen worden in altijd getoond. Zoals backorders, prijzen en afbeeldingen zijn afhankelijk van de instellingen in Picqer. De voorbeelden tonen alle mogelijke HTML die je tegen kan komen.