Hoe stel ik mijn wachtwoord opnieuw in?

Wil je je wachtwoord wijzigen? Dat kan eenvoudig in je persoonlijke account.Druk op de knop 'wachtwoord wijzigen' en vul de gewenste gegevens in.

Wachtwoord vergeten

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kan een gebruiker met beheerdersrechten een nieuw wachtwoord voor je instellen. De beheerder kan onderstaande stappen uitvoeren:

Druk op de gebruiker die zijn/haar wachtwoord is vergeten.

Druk op 'Bewerk gebruiker' en voer een nieuw wachtwoord in.

Druk op opslaan.

Nadat de beheerder het wachtwoord heeft gewijzigd raden we je aan om je wachtwoord opnieuw aan te passen. Houd je wachtwoord voor jezelf.

Picqer Meet & Grill op 11 september 2024

Op 11 september organiseren we onze jaarlijkse BBQ in Amsterdam. Kom je ook? Meer informatie en aanmelden