Nieuw in het team: Erik & Kim

De afgelopen maanden zijn er vier nieuwe teamleden bij Picqer aan de slag gegaan. Vandaag introduceren we je graag Erik en Kim.

Erik de Vries

Hoi, ik ben Erik en in april ben ik gestart bij Picqer als Interaction Designer. Ik ga mij inzetten om van Picqer een nog fijner en mooier product te maken.

Je magazijn voorbereiden op Black Friday en Cyber Monday

De afgelopen 8 jaar heb ik bij een (inmiddels) groot e-commerce bedrijf gewerkt waar ik verschillende rollen heb vervuld. Naast mijn werk als front-end developer heb ik de basis gelegd voor de huidige online marketing afdeling. In de afgelopen 4 jaar was ik leidinggevende van het development team en heb daardoor ook veel geleerd van back-end development.

Ongeveer een jaar geleden kwam ik Picqer al tegen, toen we bij mijn vorige werkgever besloten onze eigen magazijnsoftware verder uit te breiden. Je kijkt natuurlijk altijd even goed om je heen, wanneer je zelf iets gaat maken. Toen leek Picqer mij al een leuk bedrijf om onderdeel van te zijn en met de vacature “Interaction Designer” heb ik er ook niet lang over na hoeven denken.

Samen met mijn vriendin en onze kinderen Saar (3) en Sam (1) woon ik in Arnhem. In mijn vrije tijd doen we leuke dingen met de kinderen, ga ik graag uit eten, drink ik een biertje met vrienden, werk ik (met mooi weer) in de tuin en vind ik het leuk om bezig te zijn met kleine design / development hobbyprojecten.

Ik kijk er naar uit om met het hele team van Picqer de beste software voor webwinkel magazijnen te maken!

Kim Kneepkens

Hoi! Mijn naam is Kim Kneepkens en ik werk sinds 1 april bij Picqer in de rol van Account Executive. Ik kijk er naar uit om onze potentiële klanten te mogen adviseren en te begeleiden in hun keuze voor Picqer.

Kim is onze nieuwe account executive

Na mijn studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik altijd commerciële rollen gehad waarbij ik organisaties adviseerde over het gebruik van specifieke software voor verschillende branches. De laatste vijf jaar ging dat voornamelijk over toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie. Waar ik eerst de organisatie van beurzen en events, een stukje marketing en leadgeneratie op me nam, ben ik het laatste jaar projectmatig bezig geweest met de implementatie van de software voor diverse organisaties.

Met veel verschillende organisaties heb ik de afgelopen jaren kennis mogen maken. Met webshops echter niet. (Behalve dan om te shoppen want daar mag ik gerust een ster in genoemd worden..!) Dit in tegenstelling tot mijn collega’s hier, die juist heel erg veel kennis en ervaring op dit vlak hebben. Het lijkt me super om zo snel mogelijk hun kennis over te nemen zodat ik webshops optimaal kan adviseren. Picqer trok mij erg aan omdat zij hun software zo goed voor elkaar hebben en zo’n duidelijk beeld hebben van wat zij willen met het bedrijf. Ik ben blij hier nu onderdeel van uit te mogen maken!

Naast werk ben ik ook moeder van een dochter Elin (bijna 7) en een zoontje Bruis (4). Samen met hen en mijn vriend René woon ik in Arnhem. Ik hou vooral van gezelligheid met vrienden en vriendinnen. Daarnaast houd ik me steeds meer bezig met gezonde voeding, vind ik sporten erg leuk maar doe ik dat te weinig en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en dan vooral in huis.

Ik hoop je snel te spreken om je meer te vertellen over Picqer!