• Help
  • Overig
  • Is Picqer Mobile ook beschikbaar voor Android?

Is Picqer Mobile ook beschikbaar voor Android?

Op dit moment is de Picqer Mobile app alleen beschikbaar voor iOS (Apple devices). Wel kan je Picqer gewoon gebruiken in de browser van je telefoon of tablet. Picqer is volledig responsive waardoor je alle functionaliteit van Picqer in elke webbrouwser kan gebruiken.

Waarom geen Android?

Het ontwikkelen en onderhouden van zowel een iOS als een Android versie kost ons ongeveer 3 keer zo veel tijd dan alleen de iOS versie ontwikkelen.

Daarnaast is Picqer Mobile enkel bedoelt voor werkzaamheden in het magazijn, zoals picklijsten en inkoopbestellingen verwerken. De meeste gebruikers schaffen daarom aparte iPod touches en barcodescanners aan voor in het magazijn. De kosten van een Android toestel met ingebouwde barcodescanner is vergelijkbaar met die van een iPod touch + barcodescanner, waardoor er in aanschafprijs ook geen voordeel is.

Daarom focussen wij ons op dit moment volledig op Picqer Mobile voor iOS, met perfecte ondersteuning voor iPod touches met de Honeywell barcodescanner.