Barcodes scannen met camera

De Picqer app kan vanaf versie 2.3 barcodes scannen met de camera als je geen barcodescanner hebt. Je scant een barcode met de camera door boven in het scherm op de barcode te drukken.

Starten barcodescanner - Picqer app

Zodra je op de barcode drukt wordt de camera geopend en kunnen barcodes gescand worden. Wanneer een barcode gescand is wordt de camera automatisch gesloten.

Ondersteuning

Het scannen van barcodes met de camera is op de volgende schermen mogelijk:

• Producten overzicht
  • Picklisten overzicht
  • Locatie overzicht
  • Inkoopbestellingen overzicht
  • Product details
  • Picklijst details
  • Picklijst batch details
  • Ontvangst details

De volgende barcodes kunnen gescand worden met de camera:

• EAN-8
  • EAN-13
  • Code 128
  • Code 39
  • ITF 2 of 5
  • UPC-E