Picqer app ondersteunde systemen

De Picqer app is beschikbaar voor iOS en Android.

Android

Wij ondersteunen: Android 10 of nieuwer. (API versie 29 of hoger)

Barcodescanner Android

Je kan de app op elk Android toestel gebruiken zonder barcodescanner. Daarnaast ondersteunen we de volgende scanners zonder extra configuratie:

• Zebra TC2x reeks, zoals de Zebra TC21 en Zebra TC22
  • Zebra TC5x reeks, zoals de TC53
  • Zebra TC7x reeks, zoals de TC53
  • Honeywell ScanPal EDA5S (zie Honeywell en EAN13)

Daarnaast ondersteunen we op Android scanners die een toetsenbord emuleren (HID) en waarbij een Android Intent handmatig ingesteld kan worden.

Zebra TC scanners worden automatisch geconfigureerd door de Picqer app. Heb je een andere scanner die niet direct werkt? Laat het ons weten en we kijken graag met je mee hoe de scanner handmatig te configureren is.

iOS

Wij ondersteunen: Apple iPhone of iPod touch met iOS 15 of hoger.

Bijvoorbeeld de iPod touch 7e generatie en de iPhone 6S of nieuwer.

Barcodescanner iOS

Op iOS ondersteunen we fysieke barcodescanners die je als een 'hoes' om je iPod touch of iPhone plaatst. We ondersteunen de volgende types:

• Linea Pro 5 Series voor iPod touches van de 7e generatie (124918-0002 & 124918-0007)
  • Linea Pro 7 Series voor iPhones 7, 8 en SE (124918-0058)
  • Honeywell Captuvo SL22 voor iPod touch 7 (SL22-022201-k, SL22-022211-k)
  • Honeywell Captuvo SL42 voor iPhone 6S (SL42-055301-k, SL42-065301-k)

Je kan de app ook zonder barcodescanner gebruiken.

Andere barcodescanners werken niet met de iOS app. Dit komt door het hardware verificatie programma van Apple. Per apparaat hebben wij toestemming nodig van de fabrikant en van Apple om de hardware te ondersteunen.