Linea Pro firmware updaten

Heb je problemen met een Linea Pro scanner? Bijvoorbeeld:

• Batterij loopt snel leeg
  • Maakt soms geen verbinding met iPod
  • Valt halverwege het scannen uit
  • Niet alle scans komen door in de Picqer App

Dan is een goede eerste stap om de "firmware" van de Linea Pro scanner te updaten. Dat is de interne software van de scanner.

In meer dan de helft van de gevallen worden bovenstaande problemen verholpen door een nieuwe versie van de firmware.

Wil je een iOS update uitvoeren op je iPod of iPhone? Dan is het verstandig eerst de scanner te updaten voordat je de iOS update uitvoert.

Firmware updaten

Het updaten van de firmware is eenvoudig via de IPCSupport app van Linea Pro.

Download de IPCSupport app uit de Apple App Store.

Open de app.

In het eerste tabblad zie je de status van je scanner, zoals de lading van de batterij en het serienummer. Daarmee weet je dat de scanner wordt herkent door de app.

Ga naar het tabblad 'Firmware'.

Klik op 'Auto Update'.

Klik op Auto Update

Je ziet nu een lijst van beschikbare versies.

Klik op de nieuwste versie om die versie te installeren.

Kies versie om te installeren

Je krijgt een vraag voor bevestiging. Klik op 'Proceed'.

Bevestig de installatie

De geselecteerde versie wordt nu automatisch geïnstalleerd. Wacht tot de installatie volledig is afgerond voordat je de app of de iPod afsluit.