Belco-integratie

Belco is de klantenservicetool voor webwinkels. Je koppelt Picqer gemakkelijk aan Belco zodat je direct in Belco informatie over bestellingen en retouren uit Picqer ziet.

Belco koppelen

Ga in Picqer naar 'Instellingen' > 'Integraties' > 'Nieuwe integratie' en klik bij Belco op Koppel.

Heb je nog geen Belco account? Dan kan je gelijk een nieuw account aanmaken om Belco te proberen en Picqer te koppelen. Je krijgt dan dit scherm:

Registreren bij Belco

Ben je al Belco gebruiker maar nog niet ingelogd? Klik dan onderin op "Ik heb al een account".

Zodra je op Belco bent ingelogd zie je dit scherm:

Belco-integratie scherm

Vul bij Shop naam de naam van je bedrijf of webshop in.

Vul bij Subdomein het Picqer subdomein in. Als je in Picqer inlogt op https://voorbeeld.picqer.com, dan vul je hier "voorbeeld" in.

Voor het veld API key maak je in Picqer een nieuwe API key aan, zie daarvoor de stappen 4-6 hieronder.

Geef als naam "Belco" op en laat "Alleen lezen" staan op "Nee, lezen en schrijven".

API key maken voor Belco

De API key is aangemaakt en wordt eenmalig vermeld.

API key aangemaakt

Kopieer de API key en vul deze bij Belco in op het scherm van punt 3.

Klik op 'Koppelen'

Picqer is nu gekoppeld met Belco. Bij elke conversatie om Belco zie je nu informatie over de bestellingen en retouren van deze klant.

Ondersteuning

Voor vragen over de koppeling tussen Picqer en Belco kan je contact opnemen met Belco op hello@belco.io.