CCV Shop koppelen

Met de directe koppeling tussen Picqer en CCV Shop worden bestellingen automatisch in Picqer geïmporteerd, worden voorraadwijzigingen van Picqer direct naar CCV Shop doorgegeven en worden ook producten van CCV Shop overgenomen in Picqer.

CCV Shop voorbereiding

Zorg dat al je producten een ingevuld en uniek 'artikelnummer' hebben in CCV Shop. Dat is waarmee Picqer en CCV Shop onderling weten welk product je bedoelt.

Installeren vanuit de App Store

1. Ga in het onderhoudspaneel van CCV Shop naar de App Store en klik op Picqer in de "Groothandel / dropshipment / fulfilment" categorie.
  2. Klik op 'Installeren'
  3. In de pop-up met 'Start installatie' klik je onderin op 'Verder'
  4. Let op: CCV Shop opent nu een pop-up met daarin Picqer, maar veel browsers blokkeren deze pop-up. Controleer rechts bovenin je browser of de pop-up geblokkeerd is en open hem daar handmatig.
  5. In het scherm van Picqer geef je je subdomein op waaronder je Picqer account bereikbaar is (zelfde als waar je op inlogt)
  6. Optioneel: als je nog niet bent ingelogd, vraagt Picqer nu om je gebruikersnaam en wachtwoord
  7. Klaar! Je webshop is nu gekoppeld

Testmodus

Standaard wordt je webshop gekoppeld in testmodus: producten en bestellingen komen wel binnen in Picqer, maar we sturen geen verzendnotificaties of voorraadwijzigingen terug naar de webshop.

Zo kan je met een gerust hart testen of alles werkt.

Werkt alles? Wijzig dan in Picqer de opties "Stuur voorraadwijzigingen naar webshop" en "Stuur zendingen naar de webshop" naar "Ja".

Producten importeren

Nu je webshop goed gekoppeld is, importeert Picqer alle producten die nog niet in Picqer bestaan. Afhankelijk van het aantal producten in je webshop, kan dit de eerste keer enkele uren in beslag nemen.

Wil je later nog eens nieuwe producten in Picqer laten importeren? Dan kies je bij de webshop instellingen in Picqer voor 'Importeer producten'. Picqer importeert dan alle producten die nog niet in Picqer staan.