Hardware barcodescanner gebruiken met Picqer Classic

Om de Picqer Classic app optimaal te gebruiken raden wij aan om een barcodescanner te gebruiken.

Een barcodescanner kent vele voordelen, zoals:

1. Het werkt sneller dan wanneer je de camera op de iPhone/iPod touch gebruikt
  2. Hoeft niet constant de camera knop aan te klikken en te wachten tot de camera geladen is
  3. Werkt in donkere omgevingen
  4. Verbruikt minder batterij

De iOS app werkt alleen met specifieke barcodescanners. Dit omdat hiervoor per scanner toestemming van de fabrikant van de scanner en van Apple nodig is.

Linea Pro

De app werkt met de volgende Linea Pro scanners:

• Linea Pro 5 Series voor iPod touches van de 5e, 6e en 7e generatie (124918-0002 & 124918-0007)
  • Linea Pro 7 Series voor iPhones 7, 8 en SE (124918-0058)

Honeywell

De app werkt met de volgende Honeywell scanners:

• Honeywell Captuvo SL22 voor iPod touch 6 en 7 (SL22-022201-k, SL22-022211-k)
  • Honeywell Captuvo SL42 voor iPhone 5 en 5S (SL42-032201-k, SL42-032211-k)
  • Honeywell Captuvo SL42 voor iPhone 6 en 6S (SL42-055301-k, SL42-065301-k)

Staat je barcodescanner hier niet tussen, dan werkt deze niet met de Picqer iOS app.

Werken met de barcodescanner

Zodra je je iOS apparaat in de barcodescanner hebt gestopt werkt deze direct, als de batterij voldoende is opgeladen tenminste.

Als je in de app een picklijst opent, kan je op het knopje aan de zijkant van de scanner klikken. Er komt nu een streep rood licht uit de voorkant van de scanner. Dit is de barcodescanner.

Scan een barcode van een product en de app geeft je direct aan of je een goed of een verkeerd product gepickt hebt, middels een groen of een rood scherm.

Je scant zo de producten tot je ze allemaal hebt. Je kan ongeveer 2-3 producten per seconde scannen.