Van start met Picqer Mobile

Wil je starten met papierloos picken? Dit kan met de Picqer Mobile app. De Picqer mobile app is te downloaden voor iPhone en iPod touch via de iOS App Store. Zoek in de App Store ‘Picqer’ of ga direct naar de Picqer app.

Installeren

Installeer Picqer Mobile op iPhone of iPod touch voor het gebruik in je magazijn.

Picqer Mobile App Store

Inloggen

Het moment dat je de app voor de eerste keer opent, zie je het volgende scherm.

Picqer Mobile login pagina

Vul in het veld ‘subdomain’ het eerste gedeelte van het domein in waarmee je op Picqer inlogt. Dus als je URL “mijnshop.picqer.com" is, vul je hier “mijnshop” in.

Vul vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op login. Je komt op het dashboard terecht.

Dashboard

Op het dashboard zie je een overzicht van openstaande picklijsten en inkoopbestellingen.

Picqer Mobile dashboard pagina

Onderin zie je de hoofdnavigatie waarmee je kan navigeren naar picklijsten (picklists), producten (products) en inkoopbestellingen (purchases).

Onder het kopje ‘More’ vind je de locaties (locations) en instellingen (settings).