Kan ik mijn Picqer domein wijzigen?

Elk bedrijf heeft in Picqer zijn eigen domein, bijvoorbeeld jansen.picqer.com. De naam kies je bij het aanmaken van je account op onze website.

Naam wijzigen

Als je toch een andere naam wil, kunnen wij die naam voor je aanpassen. Bel of mail ons even met de gewenste naam en als die nog vrij is zetten wij je account over.

Gevolgen

Als de naam aangepast wordt, moet je vanaf dat moment altijd inloggen op de nieuwe naam. Ook als je klanten het klantportaal gebruiken, moeten ze de nieuwe URL gebruiken. Tevens veranderd de URL voor eigen API koppelingen.

Verder blijft alles hetzelfde, al je data verhuisd mee en alle webshop koppelingen blijven bestaan.