Voorraad tellen met de Picqer Mobile app

Deze pagina gaat over de oude Picqer Classic app. Gebruik liever de nieuwe Picqer app.

Om voorraadtellen gemakkelijker te maken hebben wij de Picqer Mobile voorraadtel app ontwikkeld.

Deze app ondersteunt geen tweestapsverificatie (2FA). Je kan alleen op deze app inloggen als 2FA is uitgeschakeld in je account.

Hoe download ik de app?

De Picqer voorraadtel app is te downloaden in de Appstore en te gebruiken op iPhone, iPod Touch en iPad.

Download de voorraadtel app

Hoe werkt het?

Wanneer je de applicatie opent kom je op het dashboard terecht. Hier kan je kiezen om te beginnen met het tellen van je voorraad, of om van magazijn te wisselen.

Picqer voorraadtel app dashboard

Wanneer je op 'voorraad tellen' klikt, kom je terecht op een scherm waar je kan kiezen om via de 'manual mode' of 'guided mode' je voorraad te tellen.

Picqer voorraadtel app tel voorkeur keuze

Manual mode

Met de manual mode beslis je zelf welk product je wilt tellen door de barcode van het product te scannen. Wanneer je een product scant, verschijnt er een scherm met het aantal dat volgens Picqer in het schap moet staan.

Picqer voorraadtel app manual mode

Na het tellen van de voorraad kan je deze aanpassen door op de plus of min knop te drukken, of door het nieuwe aantal in te typen met het toetsenbord.

Picqer voorraadtellen scherm

Guided mode

Via de guided mode geeft de app zelf aan welk product geteld moet worden. Dit voorgestelde item is het oudste, niet getelde product.

Wanneer je een product even wilt overslaan is er de optie om het voorgestelde product te negeren door op de knop ‘ignore’ te klikken. Dit product wordt dan een half uur later opnieuw voorgesteld.

Picqer voorraadtel voorraadtel scherm guided

Meer Picqer Mobile

Wil je ook via je iPhone of iPod Touch picklijsten verwerken, locatiebeheren en inkoop binnen boeken? Daarvoor hebben wij de Picqer Mobile app ontwikkeld.

Download de Picqer Mobile app