Bol.com Plaza koppelen

Picqer kan ook je Bol.com bestellingen automatisch importeren.

De koppeling kan:

• Nieuwe bestellingen van Bol.com Plaza importeren in Picqer
  • Verstuurde picklijsten/bestellingen aan Bol.com melden als verzonden, inclusief tracking code

De koppeling kan helaas niet:

• Voorraadstanden bijwerken in Bol.com
  • Producten importeren vanuit Bol.com

Inloggegevens maken bij Bol.com

1. Ga naar het Bol.com verkoopportaal en login
  2. Klik rechtsboven op 'Welkom jouw naam' en dan op 'Account'

3. Klik in het linker menu op 'Plaza API'. Je komt nu bij het kopje 'Plaza API-account'.

4. Als je nog geen Plaza API account hebt, staat hier de knop 'Maak aan'. Klik daarop om een account aan te maken.

5. Nu zie je hier je Publieke en Private sleutel staan. Deze heb je zo nodig in Picqer.

Koppeling toevoegen in Picqer

1. Ga in Picqer naar Instellingen > Webshops > '+ Nieuwe webshop'
  2. Kies een naam voor deze koppeling en kies als type 'Bol Plaza'. Klik op 'Opslaan'.

3. In het volgende scherm plak je de publieke en private sleutel die je van Bol.com in de vorige stap hebt opgehaald. Kies de overige instellingen naar wens, en klik op 'Opslaan'.

4. De koppeling is nu compleet en nieuwe bestellingen van Bol.com Plaza komen nu automatisch in Picqer binnen.