Magento 1 Order Pusher extensie

De koppeling tussen Picqer en Magento kan helemaal werken zonder extensies. In dat geval haalt Picqer elk kwartier de nieuwe bestellingen op uit je Magento webshop.

Maar met de Picqer Order Pusher extensie voor Magento, geeft je webshop direct een seintje aan Picqer als er een nieuwe bestelling binnen is. Picqer zal die bestelling dan direct verwerken. Dat zorgt ervoor dat je niet meer maximaal een kwartier hoeft te wachten tot je bestelling in Picqer binnenkomt.

Stappen om te installeren

1. Koppel eerst Picqer met je Magento shop op de normale manier
  2. Installeer de Picqer Order Pusher extensie via Magento Connect of download de extensie om met de hand te installeren
  3. Ga in de Magento admin naar System > Configuration > Picqer / Webhooks
  4. Hier stel je de gewenste instellingen in:
    1. Active op Yes om de extensie te activeren
    2. Order state to push is de status die je bestelling moet hebben voordat deze naar Picqer wordt gestuurd, in de meeste gevallen Processing (betaald)
    3. Connection key is een soort wachtwoord dat Picqer weet dat je shop de goede shop is, de key kan je in Picqer vinden onder Instellingen > Webshops > Je magento webshop > Verbindingssleutel
    4. Picqer domain is het voorvoegsel van je Picqer domeinnaam, als het 'test.picqer.com' is dan vul je 'test' in
  5. Bewerk je webshop in Picqer onder Instellingen > Webshops > Je magento webshop > Bewerk, en zet Picqer Order Pusher extension installed op Ja.
    Picqer zal dan niet meer elke 15 minuten je shop controleren op nieuwe bestellingen, omdat Picqer weet dat nieuwe bestellingen realtime worden doorgegeven.

Dat is alles. Vanaf nu worden nieuwe bestellingen (met de ingestelde status) direct doorgegeven naar Picqer.