Magento 2 Plugin

De koppeling tussen Picqer en Magento 2 werkt in de basis zonder plugins. Picqer haalt elke 15 minuten nieuwe bestellingen uit je Magento 2 webshop via de API van Magento.

Om bestellingen realtime naar Picqer te sturen kan je onze Magento 2 Plugin gebruiken. Je webshop zal dan direct notificaties sturen naar Picqer zodra de status van een bestelling veranderd, waardoor Picqer deze binnen enkele seconden kan importeren.

Plugin activeren

Koppel Picqer met Magento 2 op de normale manier.

Log in op je Magento admin en navigeer naar Stores > Configuration > Picqer > Webhooks

Stel hier de koppeling in.

Magento 2 instellingen

Zet Active op Yes om de plugin te activeren.

Picqer Subdomain is het voorvoegsel van je domeinnaam bij Picqer. Log je in op test.picqer.com, dan vul je 'test' in.

De Connection key vind je in Picqer bij Instellingen > Webshops > Je Magento shop. Deze kopieer je en plak je in dit veld.

Dat is alles. Vanaf nu worden nieuwe bestellingen direct doorgegeven aan Picqer.