Wat zijn de systeemeisen voor Picqer?

Om gebruik te maken van Picqer is het niet nodig dure servers te plaatsen of software te installeren. Picqer werkt volledig via internet, het enige wat je nodig hebt is een laptop of computer met internet en een recente browser.

Alle besturingssystemen

Het maakt niet uit met welk besturingssysteem je werkt. Mac, Linux, Windows, iOS of Android, wij ondersteunen het allemaal.

Alle bekende browsers

Picqer werkt met alle bekende browsers, zolang het maar een recente versie is. Dat betekent: de nieuwste versie en de versie daarvoor.

Dit zijn de huidige browsers die wij actief ondersteunen: Chrome, Edge, Firefox, Safari.

Internet Explorer

Internet Explorer is door Microsoft stopgezet en wordt niet meer actief ondersteund. Wel ondersteunen we de opvolger van Microsoft: de browser Edge.

Hardware

Dit is de hardware die we aanraden om bij je paktafel te gebruiken.

Geeft deze pagina antwoord op je vraag?