• Help
  • Overig
  • Wat zijn de systeemeisen voor Picqer?

Wat zijn de systeemeisen voor Picqer?

Om gebruik te maken van Picqer is het niet nodig dure servers te plaatsen of software te installeren. Picqer werkt volledig via internet, het enige wat je dus nodig hebt is een laptop of computer met internet en een recente browser.

Alle besturingssystemen

Het maakt niet uit met welk besturingssysteem je werkt. Mac, Linux of Windows, wij ondersteunen het allemaal.

Wat zijn de systeemeisen voor Picqer?

Alle bekende browsers

Picqer werkt met alle bekende browsers, zolang het maar een recente versie is. Dat betekent: de nieuwste versie en de versie daarvoor.

Browser Versies
Google Chrome 50, 49
Safari 9, 8
Firefox 46, 45
Internet Explorer Edge, 11