Vertrouwde IP-adressen

Om meer controle te hebben vanaf welke locaties gebruikers kunnen inloggen in Picqer, kun je een lijst met vertrouwde IP-adressen aanmaken.

In deze lijst kun je bijvoorbeeld het IP-adres van één of meerdere kantoren, magazijnen en eventuele thuiswerkplekken toevoegen.

Vertrouwde IP-adressen instellen

Vertrouwde IP-adressen kunnen worden toegevoegd via Instellingen > Vertrouwde IP-adressen. Vul hier het IP-adres en een eventuele omschrijving in. In deze lijst kun je alleen IPv4-adressen toevoegen.

Per gebruiker instellen

Als beheerder kun je bij de instelingen van een gebruiker ervoor kiezen of deze vanaf elk IP-adres Picqer mag gebruiken of alleen vanaf de vertrouwde IP-adressen.

Alle beheerders kunnen altijd vanaf alle IP-adressen inloggen. Dit om te voorkomen dat een beheerder zichzelf per ongeluk kan buitensluiten.

Kunnen we je helpen?

Is je vraag niet beantwoord of heb je nog aanvullende vragen? We helpen je graag.

Stuur ons een bericht via Help en suggesties of mail naar support@picqer.com.