Vertrouwde IP-adressen

Om meer controle te hebben vanaf welke locaties gebruikers kunnen inloggen in Picqer, kun je een lijst met vertrouwde IP-adressen aanmaken.

In deze lijst kun je bijvoorbeeld het IP-adres van één of meerdere kantoren, magazijnen en eventuele thuiswerkplekken toevoegen.

Vertrouwde IP-adressen instellen

Vertrouwde IP-adressen kunnen worden toegevoegd via Instellingen > Vertrouwde IP-adressen. Vul hier het IP-adres en een eventuele omschrijving in. In deze lijst kun je alleen IPv4-adressen toevoegen.

Per gebruiker instellen

Als beheerder kun je bij de instelingen van een gebruiker ervoor kiezen of deze vanaf elk IP-adres Picqer mag gebruiken of alleen vanaf de vertrouwde IP-adressen.

Alle beheerders kunnen altijd vanaf alle IP-adressen inloggen. Dit om te voorkomen dat een beheerder zichzelf per ongeluk kan buitensluiten.