• Help
  • Webshops
  • Hoe koppel ik mijn intranet/webshop met Picqer?

Hoe koppel ik mijn intranet/webshop met Picqer?

Heb je een systeem waarin je klanten al bestellingen aanmaken? Bijvoorbeeld een intranet of een webshop? Koppel deze dan met Picqer, zodat je deze bestellingen niet over hoeft te typen en ze direct in Picqer terecht komen.

Magento webshop

Heb je een Magento webshop? Die kan je direct vanuit Picqer koppelen. Klik linksonder op ‘Instellingen’ en dan ‘Webshops om jouw Magento webshop(s) toe te koppelen met Picqer.

SEOshop

Heb je een Lightspeed webshop? Met de officiële Picqer app in de Lightspeed App store, kan je al je Lightspeed webshops automatisch met Picqer laten synchroniseren. Als je Lightspeed koppelt met Picqer scheelt dit je een hoop werk.

API

Overige systemen kan je koppelen met de Picqer API. Dit is een aparte interface, waarmee programmeurs automatisch informatie uit je Picqer account kunnen halen en nieuwe informatie kunnen toevoegen. Zo kan een programmeur hier alle product- en voorraadinformatie uithalen om daarmee automatisch je intranet te vullen. Ook kan je hiermee automatisch bestellingen van je intranet of webshop naar Picqer sturen.

De API van Picqer is voor alle klanten toegankelijk. Alle informatie hierover kan je vinden op onze speciale API pagina. Heb je vragen over de API? We helpen je graag verder.