• Help
  • Overig
  • Hoe voeg ik meerdere gebruikers toe aan Picqer?

Hoe voeg ik meerdere gebruikers toe aan Picqer?

In Picqer kan je met meerdere gebruikers tegelijk werken. Zo hoef je niet één collega de volledige verantwoording te geven over Picqer, maar kan iedereen met zijn eigen account gebruik maken van Picqer.

De informatie in Picqer is altijd voor alle gebruikers up-to-date en realtime. Hierdoor kunnen al je medewerkers tegelijk aan bestellingen werken, waardoor je veel tijd bespaart.

Nieuwe gebruikers toevoegen

Je kunt zelf nieuwe gebruikers toevoegen in Picqer. Dit doe je door linksonder te kiezen voor ‘Instellingen’ en te klikken op ‘Gebruikers’. In het daaropvolgende scherm zie je een lijst van je huidige gebruikers. Voeg vervolgens een nieuwe gebruiker toe door op ‘+ Nieuwe gebruiker’ te klikken.

Hoeveel gebruikers je kan toevoegen hangt af van je abonnement. Zit je tegen de limiet maar wil je extra gebruikers toevoegen? Neem dan contact op om te kijken welk pakket het beste bij je past.

Gebruikers inactief maken

Wil je een gebruiker geen toegang meer geven tot Picqer? Dan kan je de gebruiker inactief maken. Daarvoor bewerk je een gebruiker en zet je 'Actief' op 'Nee'. De gebruiker kan nu niet meer inloggen.

Alleen actieve gebruikers tellen mee voor je gebruikerslimiet.