• Help
  • Overig
  • Hoe voeg ik meerdere gebruikers toe aan Picqer?

Hoe voeg ik meerdere gebruikers toe aan Picqer?

In Picqer kan je met meerdere gebruikers tegelijk werken. Zo hoef je niet één collega de volledige verantwoording te geven over Picqer, maar kan iedereen met zijn eigen account gebruik maken van Picqer.

De informatie in Picqer is altijd voor alle gebruikers up-to-date en realtime. Hierdoor kunnen al je medewerkers tegelijk aan bestellingen werken, waardoor je veel tijd bespaart.

Nieuwe gebruikers toevoegen

Je kunt zelf nieuwe gebruikers toevoegen in Picqer. Dit doe je door linksonder te kiezen voor ‘Instellingen’ en te klikken op ‘Gebruikers’. In het daaropvolgende scherm zie je een lijst van je huidige gebruikers. Voeg vervolgens een nieuwe gebruiker toe door op ‘+ Nieuwe gebruiker’ te klikken.

Afhankelijk van welk pakket je gebruikt, betaal je een extra bedrag per maand voor het toevoegen van een nieuwe gebruiker. Zodra je een nieuwe gebruiker toevoegt, wordt deze automatisch gefactureerd.

Gebruikers verwijderen of bewerken

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een gebruiker wilt verwijderen of bewerken, ook dit is mogelijk. Door via ‘Instellingen’ naar ‘Gebruikers’ te gaan, zie je een lijst met al je huidige gebruikers. Klik op de gebruiker die je wilt verwijderen en ga naar ‘Bewerk’. Klik vervolgens bij ‘Actief’ op ‘Nee’. De gebruiker is nu inactief gesteld en kan dus ook niet meer inloggen op Picqer. Ook andere gegevens kunnen worden aangepast.

Om jouw eigen gegevens te bewerken of verwijderen als gebruiker heb je twee mogelijkheden. Linksonder via ‘Instellingen’ en ‘Gebruikers’ en dan jezelf als gebruiker aanklikken of rechtsboven via ‘Jouw instellingen’.