Gebruikers toevoegen

In Picqer kun je met meerdere gebruikers tegelijk werken. Zo hoef je niet één collega de volledige verantwoording te geven over Picqer en werkt iedereen met een eigen account.

De informatie in Picqer is altijd voor alle gebruikers up-to-date en realtime. Hierdoor kunnen al je medewerkers tegelijk aan bestellingen werken.

Nieuwe gebruikers toevoegen

Ga naar Instellingen > Gebruikers en klik op 'Nieuwe gebruiker'. Vul de gegevens in en stel de rechten in.

Gebruiker kopiëren

Maak je vaak gebruikers met dezelfde rechten aan, bijvoorbeeld voor flexwerkers? Kopieer dan een bestaande gebruiker. Open de gebruiker en klik op 'Kopieer'. Je krijgt het formulier voor een nieuwe gebruiker, al ingevuld met de rechten, taal, pakstation, magazijn, e-mailmeldingen en de instelling 'Alléén toegang vanaf vertrouwde IP-adressen' van die gebruiker. Je vult zelf de naam, gebruikersnaam, het e-mailadres, het wachtwoord en de profielfoto in.

Een kopie is altijd actief, ook als je een inactieve gebruiker kopieert. De rol van beheerder gaat alleen mee als je zelf beheerder bent. Rechten die je zelf niet hebt, kun je ook niet aan een kopie geven.

Gebruikers inactief maken

Wil je een gebruiker geen toegang meer geven tot Picqer? Dan maak je de gebruiker inactief. Klik bij de gebruiker op 'Bewerk' en zet 'Actief' op 'Nee'. De gebruiker kan nu niet meer inloggen.

Gebruikers kun je niet verwijderen in Picqer, in verband met de historie die ze opbouwen.

Geeft deze pagina antwoord op je vraag?