Hoe voeg ik gebruikers toe aan Picqer?

In Picqer kan je met meerdere gebruikers tegelijk werken. Zo hoef je niet één collega de volledige verantwoording te geven over Picqer en kan iedereen met zijn eigen account gebruik maken van Picqer.

De informatie in Picqer is altijd voor alle gebruikers up-to-date en realtime. Hierdoor kunnen al je medewerkers tegelijk aan bestellingen werken.

Nieuwe gebruikers toevoegen

Je kunt zelf nieuwe gebruikers toevoegen in Picqer. Dit doe je door te navigeren naar Instellingen > Gebruikers. In het daaropvolgende scherm zie je een lijst van je huidige gebruikers. Voeg vervolgens een nieuwe gebruiker toe door op ‘+ Nieuwe gebruiker’ te klikken.

Gebruikers inactief maken

Wil je een gebruiker geen toegang meer geven tot Picqer? Dan maak je de gebruiker inactief. Daarvoor bewerk je een gebruiker en zet je 'Actief' op 'Nee'. De gebruiker kan nu niet meer inloggen.

Gebruikers kan je niet verwijderen in Picqer, in verband met de historie die ze opbouwen.