Gebruikersrechten

In sommige situaties wil je niet dat werknemers de mogelijkheid hebben om bepaalde acties uit te voeren. Door rechten te gebruiken voorkom je dat medewerkers je magazijn zonder toestemming aanpassen. Zo houd jij de regie over je magazijn.

Voorbeelden waarvoor je rechten kan gebruiken zijn:

• Voorkomen dat gebruikers de voorraad handmatig muteren, locaties wijzigen of magazijnen bewerken.
  • Voorkomen dat gebruikers inzage hebben in rapportages.
  • Je wilt het scannen van producten verplicht maken en schakelt daarom handmatig picken uit.

Rechten instellen

Log je in met een beheerdersaccount.

Ga naar Instellingen en vervolgens naar Gebruikers.

Kies de gebruiker waarvoor je de rechten wilt aanpassen en klik op Bewerk.

Ga onderaan de pagina naar Gebruikersrechten. Vink de rechten aan die je wilt toekennen.

Rechten toekennen in Picqer

Sla de gebruiker op.