Integratie aanmaken in Magento 2

Deze pagina legt je uit hoe je een integratie aanmaakt in Magento 2 om Picqer mee te koppelen. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer de shop tweestapsverificatie (2FA) gebruikt.

De integratie aanmaken in Magento

Navigeer in de Magento 2 Admin omgeving naar System -> Extensions > Integrations.

Kies rechtsboven voor Add New Integration.

Vul een naam voor de integratie in (bijv. Picqer), en vul ter verificatie je wachtwoord in.

Wissel naar het tabblad API en verander daar de instelling Resource Access naar All.

Kies rechtsbovenin voor Save.

Activeer de nieuwe integratie door in de lijst met integraties op Activate te klikken, klik hierna rechtsbovenin op Allow.

Het kan zijn dat er een melding "Integration not secure" bij de integratie staat. Dit is een bekend probleem in Magento 2. De verbinding met Picqer is veilig.

Gebruik de gegevens die nu getoond worden in de volgende stap.

De integratie instellen in Picqer

Navigeer in Picqer naar Instellingen > Webshops.

Kies rechtsboven voor Nieuwe webshop toevoegen.

Kies bij Magento 2 voor Koppel.

Vul onder het kopje Verbinding de URL van de homepage van je shop in en kies als Authenticatie type voor de optie Integratie.

Kopieer nu de gegevens vanuit Magento in de correspondere velden in Picqer (Consumer key, consumer secret, access token & access token secret).

Kies onderin voor Opslaan.
Volg nu de rest van de stappen in de Magento 2 koppelen handleiding.