Picklijst annuleren
Soms is het nodig om een picklijst te annuleren. Bijvoorbeeld omdat je een product niet zult leveren, of als je de bestelling nog wilt veranderen.
Wat gebeurt er bij annuleren?
Als je een picklijst annuleert wordt deze verwijderd. Er worden backorders gemaakt voor alle producten op de picklijst.
Deze backorders verwerkt Picqer daarna weer zoals alle andere. Staat de instelling 'Backorders automatisch verwerken' aan, dan maakt Picqer binnen 15 minuten een nieuwe picklijst zodra alle producten beschikbaar zijn. Wil je de bestelling nog niet opnieuw verwerken? Pauzeer de bestelling dan bij het annuleren. Picklijsten die Picqer daarna aanmaakt, worden direct gepauzeerd.
Als de picklijst al gesloten is, was de voorraad al afgeboekt. Het annuleren van een gesloten picklijst zorgt ervoor dat de voorraad weer teruggeboekt wordt, deze komt op 'geen specifieke locatie' te staan. Ook worden aangemaakte zendingen verwijderd uit Picqer.
Bevestiging
Als je in de picklijst op 'Annuleer' klikt, krijg je eerst de vraag of je het zeker weet. Daar zie je welke stappen er zullen worden uitgevoerd voor die specifieke picklijst.


