PostNL Afhaallocaties in België

Voor de koppeling met PostNL en MyParcel ondersteunen we "Ophalen bij PostNL" in België.

Per webshop zijn de mogelijkheden anders voor PostNL en MyParcel. We lopen het hier per situatie met je door.

Als Picqer informatie over de gekozen afhaallocatie van de shop heeft doorgekregen, zal Picqer automatisch het juiste verzendlabel maken.

Combinaties die hier niet vermeld staan, worden niet ondersteund.

Magento 1

Voor PostNL koppel je op dezelfde manier als voor afhaallocaties in Nederland. Vervolgens kies je in de Magento Admin voor System > Configuration > PostNL > Bezorgopties INT. Hier activeer je afhaallocatie voor België. Je hebt minstens versie 1.4.0 nodig van de Picqer PostNL extensie voor Magento 1.

Voor MyParcel koppel je op dezelfde manier als voor afhaallocaties in Nederland. Vervolgens kies je in de Magento Admin voor System > Configuration > MyParcel > Checkout Instellingen, hier activeer je Ophalen bij een Belgische PostNL-locatie.

Magento 2

Voor PostNL ondersteunen we Belgische afhaallocaties in Magento 2 vanaf versie 1.9.4 van de PostNL plugin.

Voor MyParcel koppel je op dezelfde manier als voor afhaallocaties in Nederland. Vervolgens kies je in de Magento Admin voor Stores > Configuration > MyParcel > Checkout settings, hier activeer je Pickup at Belgium Pickup Location.

WooCommerce

Voor PostNL ondersteunen we Belgische afhaallocaties in WooCommerce met de PostNL plugin.

Voor MyParcel koppel je op dezelfde manier als voor afhaallocaties in Nederland. Activeer in de instellingen afhaallocaties voor België.

Lightspeed

Lightspeed heeft geen ondersteuning voor buitenlandse afhaallocaties.