MyParcel koppelen

Picqer koppel je eenvoudig met je MyParcel zodat je vanuit Picqer met 1 druk op de knop verzendlabels van MyParcel kan aanmaken.

MyParcel koppelen

Klik linksonder op ‘Instellingen’ en kies voor ‘Pakketdiensten’. Klik nu op ‘+ Nieuwe pakketdienst’. Hier geef je zelf de naam voor deze koppeling en kies je de pakketdienst ‘MyParcel’. Vervolgens klik je op ‘Opslaan’.

In het tweede scherm geef je de ‘Gebruikersnaam’ en ‘API key’ op en geef je een naam aan de pakketdienst. Vervolgens klik je op ‘Opslaan’.

Voor de koppeling heb je een persoonlijke API key van MyParcel nodig. Jouw persoonlijke API key kan je vinden in je MyParcel account bij Instellingen > Verzendinstellingen > API key.

In het derde scherm van Picqer kan je de profielnaam ingeven, dit is de naam waaronder deze verzending in Picqer wordt aangegeven. Vervolgens geef je de soort zending aan en of je een handtekening voor ontvangst wilt, of het pakket retour komt als er geen antwoord wordt gegeven en of het alleen het huisadres betreft.

Zodra je het profiel hebt toegevoegd, krijg je een overzicht van de pakketdienst. De MyParcel koppeling is nu toegevoegd. Als je meerdere verzendprofielen wilt toevoegen, kan je rechts bovenin op '+ Verzendprofiel toevoegen'.

Zending maken

Voor het aanmaken van een zending met een pakketdienst, verwijzen we je naar dit artikel: Hoe maak ik een zending aan in Picqer?

PakjeGemak

We ondersteunen ook PakjeGemak via MyParcel. Bekijk daarvoor deze uitleg.