Our blogs are currently only in Dutch.

Changelog: Verbeteringen bij ontvangsten in de app en andere updates

De afgelopen weken hebben we verschillende verbeteringen doorgevoerd in de Picqer app, die te maken hebben met het ontvangen van producten.

De app ondersteunt nu verschillende situaties en het verplaatsen van de ontvangen producten is makkelijker geworden.

Changelog: Verbeteringen bij ontvangsten in de app

Nieuwe ontvangst aanmaken

Je kan nu vanuit het ontvangsten scherm een nieuwe ontvangst aanmaken voor een leverancier of fulfilmentklant. Hiervoor heb je de meest recente versie van de app nodig uit de App store (iOS) of Google Play Store (Android).

Producten toevoegen aan een ontvangst

In de app kan je nu producten van verschillende inkoopbestellingen toevoegen aan 1 ontvangst. Ook kan je producten toevoegen die niet op een inkoopbestelling voorkomen.

Producten verplaatsen na het ontvangen

Nadat je de ontvangen producten hebt toegevoegd aan de voorraad, kan je deze scannen om ze te verplaatsen naar de juiste locatie.

Tijdens het verplaatsen kan je een locatie scannen om de producten daar neer te leggen. Dit gebeurt automatisch als de gescande locatie nog niet gekoppeld is aan het product.

Locaties filteren tijdens het koppelen

Bij het handmatig koppelen van een nieuwe locatie, kan je de locaties filteren op alleen beschikbare locaties, alleen bulk locaties en eventuele locatie types.

Bij een scan van de barcode van een gangpad, worden alleen de locaties weergegeven binnen dat gangpad. Zo kan je makkelijker een beschikbare locatie binnen dat gangpad selecteren om het product weg te leggen.

Changelog: Locaties filteren bij ontvangsten in de app

Overige ontwikkelingen

Nieuw

Tweaks

Fixes