Our blogs are currently only in Dutch.

Changelog: Opmerkingen in de app en andere updates

Changelog: Opmerkingen in de app

Opmerkingen in de app

Naast de opmerkingen bij picklijsten, kan je nu in de app ook opmerkingen zien en plaatsen bij producten, inkoopbestellingen en ontvangsten.

Vanaf het Dashboard is het opmerkingen overzicht bereikbaar. Daar kan je net zoals op desktop alle opmerkingen bekijken, alleen jouw eigen opmerkingen of opmerkingen waarin jij bent gementioned.

Opmerkingen bij batches

Je kan vanaf nu in de app en op desktop opmerkingen plaatsen bij batches. De opmerkingen die je hier plaatst worden ook weergegeven op de PDF-versie van de batch.

Opmerkingen van picklijsten en bestellingen gescheiden

Picklijsten hebben voortaan eigen opmerkingen. Voorheen werden de opmerkingen van de bestelling op de picklijsten getoond. Met deze update zijn de opmerkingen van picklijsten en bestellingen gescheiden.

Een opmerking die je plaatst op een picklijst is nu alleen zichtbaar op die specifieke picklijst en niet meer op de bijbehorende bestelling en eventuele andere picklijsten van de bestelling.

Zichtbaarheid opmerkingen van een bestelling

Bij een bestelling kan je er nu voor kiezen om jouw opmerking wel of niet weer te geven op de picklijsten.

Opmerkingen die alleen relevant zijn voor bijvoorbeeld de klantenservice, kan je hiermee weglaten uit de picklijsten. De opmerkingen die juist relevant zijn voor de orderpicker geef je ook weer op de picklijsten. Zo kan de orderpicker met meer focus de picklijst verwerken.

Overige ontwikkelingen