Our blogs are currently only in Dutch.

Changelog: Vernieuwde bestellingpagina en personaliseren van het fulfilmentportaal

Changelog juli: vernieuwde bestellingpagina

Vernieuwde bestellingpagina

We hebben het design van de bestellingpagina vernieuwd. In het nieuwe ontwerp zijn de producten gegroepeerd op status. Hierdoor zie je in 1 oogopslag wat er nog ingekocht moet worden, wat je (wanneer) verwacht te ontvangen, en wat al beschikbaar of verzonden is. Zo kan je snel antwoord geven op de klantvraag: “Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?” Ook het bewerken van conceptbestellingen kan nu direct op de pagina zelf.

Je kunt het nieuwe design uitproberen via de Experimentele functies, of door onderaan de bestellingpagina te klikken op “Probeer het nieuwe design”.

Personaliseren van het fulfilmentportaal

Changelog juli: personaliseren van fulfilmentportaal

Als fulfilmentbedrijf is het nu mogelijk om een eigen tekst te plaatsen bovenaan het dashboard in het fulfilmentportaal. Dit maakt communiceren met je klanten makkelijker. Gebruik de tekst bijvoorbeeld voor het delen van algemene informatie zoals contactgegevens en openingstijden, of voor belangrijke updates zoals storingen en ander nieuws. Daarnaast kan je een eigen link toevoegen aan het menu in het portaal, waarin je bijvoorbeeld verwijst naar je website of klantenservice. Lees er alles over in dit helpartikel.

Overige verbeteringen