Our blogs are currently only in Dutch.

Nieuw in het team: Bob

Hallo allemaal, mijn naam is Bob Lurvink en ben sinds 1 november onderdeel van het Picqer team. Ik zal hierin de rol vervullen van Support Specialist.

Nieuw in het Picqer team: Bob

Ooit ben ik begonnen met het opstarten van de webshop van een van ’s werelds grootste groothandels in kantoorartikelen waarbij we in het begin orders verwerkten vanuit een donkere hoek in het magazijn van een reeds bestaand filiaal. Na een enorme groei in zeer korte tijd, moesten we verhuizen en werd ik meewerkend leidinggevend in ons eigen grote pand. Hierin heb ik veel geleerd over hoe het handig inrichten van je magazijn en de manier van orders picken je enorm veel tijd kan schelen en je helpt om foutmarges zo klein mogelijk te houden. Een oplossing als Picqer had ons hierbij ontzettend kunnen helpen, maar was helaas nog niet op de markt.

De laatste jaren ben ik werkzaam geweest voor een grote logistieke dienstverlener als Key/Major account advisor. Ik was een vast aanspreekpunt voor 6 van de grootste klanten en hielp hen met alle zending gerelateerde opmerkingen of problemen. Doordat er dagelijks contact was, heb ik een enorm goede relatie met deze klanten opgebouwd. Het mooiste van allemaal, een enkeling heeft Picqer lang geleden al gevonden en behoort dus nog steeds tot mijn klanten!

Ik woon samen met mijn vriendin in Arnhem en we houden van goed eten en doen dit het liefst zo vaak mogelijk. Zelf koken of uit eten, als het maar vooral erg lekker is! Verder heb ik een redelijk actieve vriendengroep waarin we veel ondernemen. Netflixen en gamen mogen ook zeker niet ontbreken op de lijst van dingen die ik graag doe :)