Our blogs are currently only in Dutch.

Picqer iOS Handscanner App

Na maanden ontwikkelen en testen is hij er: de Picqer iOS App. Met de App verander je elk iOS apparaat in een mobiele handscanner. Welkom bij papierloos picken.

Picqer iOS app

Mobiel picken

De eerste versie van de App is gericht op het verwerken van picklijsten. Je kan eenvoudig in het magazijn zien waar je moet zijn, je producten scannen en direct een verzendlabel maken. Het uitprinten van picklijsten is daardoor niet meer nodig.

De komende maanden zullen we de App verder uitbreiden met ondersteuning voor bijvoorbeeld gecombineerde picklijsten en het verwerken van inkoop.

Barcodescanner

Picqer iOS app in handDe App heeft ondersteuning voor Honeywell barcodescanners die je als hoesje om je iPod touch of iPhone kan doen. Daarmee scan je eenvoudig de barcodes van producten. Zelfs in een donker magazijn.

Snel terugverdiend

De prijs van een iPod touch en Honeywell scanner lijkt met ongeveer 650 euro misschien fors, maar je verdient het snel terug. Bij 40 bestellingen per dag heb je binnen 6 maanden een setje terugverdiend door besparing op papier- en printkosten.1

Downloaden in de app store

Je kan de Picqer App per direct downloaden in de App Store van Apple. Je logt vervolgens in met je Picqer gebruikersnaam en wachtwoord. De App is beschikbaar voor alle gebruikers van Picqer zonder extra kosten.

Documentatie

De werking van de App spreekt voor zich, maar gedetaileerde documentatie kan je vinden in ons helpcentrum. Ook kan je daar de exacte Honeywell productcodes vinden die onze App ondersteunt.

We zijn erg benieuwd naar wat jullie van de App vinden! Laat ons weten hoe je de App gebruikt en wat we nog kunnen verbeteren.

1 We gaan uit van € 0,10 papier-, inkt en printerkosten per pagina. 40 bestellingen x 30 dagen x 6 maanden x € 0,10 per pagina = € 720