Our blogs are currently only in Dutch.

Picqer op de Webwinkel Vakdagen 2024

Op dinsdag 23 en woensdag 24 januari vindt de Webwinkel Vakdagen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. En wij zijn er weer bij.

De Webwinkel Vakdagen is hét evenement waar e-commerce professionals samenkomen om kennis te delen en de nieuwste trends te ontdekken. Daarnaast is het de ideale plek om je te laten inspireren om je magazijn verder te optimaliseren.

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan:

Gratis aanmelden

Kom langs voor advies of een praatje

Kom langs op onze stand en ga in gesprek met één van onze collega’s over magazijnoptimalisatie. We staan te popelen om een praatje met je te maken. We zien je graag op stand 80.

Plattegrond Webwinkel vakdagen 2023

Bekijk de volledige plattegrond

Presentatie

Nieuw magazijn? Zo richt je deze slim in!

Dinsdag | 14:00 uur - 14:30 uur | Lezingenzaal 2

Ga je verhuizen naar een nieuw magazijn? Of wil je de vierkante meters van je huidige magazijn beter benutten? Tijdens onze presentatie op dinsdag neemt Casper je vanaf de basis mee om je magazijn slim in te richten.

Een slimme inrichting van je gangpaden, stellingen en paktafels kan je magazijn flink efficiënter maken. Daarom is het verstandig om goed stil te staan bij de inrichting van je magazijn.

Hoeveel oppervlakte gebruik je eigenlijk voor stellingen? Waar leg je je hardlopers neer? En waar doe je de ontvangst en retouren? Daar krijg je in deze presentatie allemaal antwoord op. Aan de hand van verschillende voorbeelden laten we je zien waar jij bij de inrichting van je eigen magazijn op moet letten.

Casper denkt al meer dan 10 jaar met webwinkels mee over optimalisatie van hun magazijn. De tips om je magazijn slim in te richten komen van bezoeken aan honderden verschillende webwinkel magazijnen.

Ronde tafel

Grip op je magazijn: maak ruimte voor groei

Woensdag | 13:15 uur - 14:00 uur | Ronde tafel sessies #1

Op woensdag host Casper een ronde tafel van 45 minuten. Je gaat dan in een klein groepje van maximaal 10 personen in gesprek over hoe je jouw magazijn professioneler kunt runnen. Ook heb je de mogelijkheid om vragen te stellen.

Tijdens deze ronde tafel bespreekt Casper de belangrijkste aandachtsgebieden om je magazijn professioneler te runnen:

  • Hoe richt je je magazijn slim in?
  • Hoe automatiseer je magazijnprocessen?
  • Hoe houd je overzicht over je voorraad?
  • Je kunt je tot 15 januari aanmelden voor deze ronde tafel. Je krijgt hier meer informatie over van de organisatie nadat je je hebt ingeschreven voor de beurs.

    Gratis aanmelden

    Hopelijk zien we je daar!