Our blogs are currently only in Dutch.

Changelog: Verbeterde fulfilment rapportages en andere updates

De afgelopen weken hebben we verbeteringen doorgevoerd voor fulfilmentbedrijven. Het dashboard is vernieuwd en de rapporten zijn uitgebreid en exporteerbaar gemaakt. Dit maakt de facturatie en de communicatie rondom factureren makkelijker. De overige verbeteringen in Picqer hebben we op een rijtje gezet. Je leest het allemaal in deze changelog.

Changelog: Verbeterde fulfilment rapportages

Vernieuwd fulfilmentklant rapport

Om in 1 oogopslag een beeld te krijgen bij de verleende diensten voor een fulfilmentklant, hebben we het ‘huidige maand rapport’ op de schop genomen. Het vernieuwde rapport is makkelijker leesbaar en toont de belangrijkste statistieken. Vanuit iedere kaart kan doorgeklikt worden naar overzichten met de details. De rapporten zijn nu exporteerbaar, zodat ze eenvoudig verwerkt kunnen worden in een factuur of de administratie.

Hetzelfde rapport is nu ook beschikbaar in het fulfilmentportaal. Je klanten hebben zelf inzicht in de verleende diensten, zodat jij dit niet hoeft te delen. De overzichten met details zijn niet toegankelijk voor fulfilmentklanten.

Verbeterde exports van verwerkte picklijsten en zendingen

De “Picklijsten verwerkt” en “Zendingen” exports en rapporten zijn uitgebreid met nieuwe velden. Onder andere het gewicht van een zending is nu beschikbaar in beide rapporten. Bekijk het complete overzicht van de wijzigingen van deze exports.

Overige verbeteringen