Our blogs are currently only in Dutch.

Changelog: Nieuwe condities en acties bij regels en andere updates

De afgelopen weken hebben we een aantal datum- en tijdspecifieke verbeteringen rondom regels doorgevoerd. Lees meer over deze én alle andere verbeteringen in dit changelog.

Changelog: Nieuwe condities en acties bij regels

Condities met de besteldatum en -tijd

Je kan nu bij een regel als conditie een specifieke besteldatum of -tijd instellen. In beide gevallen kan je uit 2 opties kiezen:

Je kan meerdere condities combineren waardoor je tussen specifieke data en tijdstippen acties kan laten uitvoeren. Dit kan je gebruiken voor een actie die geldt voor een specifieke periode, waarin klanten een gratis product ontvangen bijvoorbeeld. Of voor het selecteren van een verzendmethode op basis van het tijdstip van de bestelling.

Picklijsten snoozen voor een aantal uur of tot een specifieke datum

Wanneer je een picklijst wilt snoozen met behulp van een regel, kan je nu instellen hoeveel uur de picklijst gesnoozed moet worden.

Ook hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de picklijst tot een specifieke datum te snoozen. Dit kan handig zijn voor pre-orders die pas vanaf de releasedatum geleverd mogen worden.

Meer controle op printen van pakbonnen

Eerder werden pakbonnen altijd automatisch geprint als er een pakbonprinter was ingesteld op het geselecteerde pakstation. Het is nu mogelijk om zelf in te stellen of je wel of geen pakbonnen wilt printen. Met specifieke regels kan je vervolgens van deze instelling afwijken. Hiermee krijg je controle over het wel of niet printen van pakbonnen en zo kan je veel papier besparen.

Lees meer over het printen van pakbonnen in het help artikel over printers en pakstations.

Changelog: Meer controle op printen van pakbonnen

Overige verbeteringen