Our blogs are currently only in Dutch.

Changelog: Verbeteringen aan de app navigatie en API

Lees in dit changelog alles over de verbeterde navigatie in de app, API updates en andere verbeteringen die jouw workflow nog soepeler kunnen maken.

Changelog: Verbeteringen aan de app navigatie en API

Makkelijker navigeren in de app

Tijdens het picken of inruimen komt het regelmatig voor dat je een product wilt opzoeken. Bijvoorbeeld omdat een product verkeerd ligt en je deze op de juiste plek wilt leggen. Of om een product te verplaatsen om ruimte te maken voor het product dat je inruimt. Vervolgens wil je weer verder met je picklijst, batch of ontvangst.

Dit hebben we makkelijker gemaakt door de navigatiebalk onderaan het scherm ook op elke detailpagina weer te geven in plaats van alleen op de overzichtspagina’s. Hiermee wissel je snel van een picklijst, batch of ontvangst naar een product en weer terug. De app onthoudt waar je bezig was, zodat je de picklijst, batch of ontvangst niet meer opnieuw hoeft op te zoeken.

Daarnaast kun je met de navigatiebalk vanuit een picklijst altijd terugkeren naar het picklijsten overzicht. Dit is handig als je meerdere picklijsten hebt gescand en met één klik snel terug wilt naar alle picklijsten.

API verbeteringen

Meerdere specifieke producten ophalen met 1 API request

Met het nieuwe idproducts filter bij het products endpoint kun je nu meerdere specifieke producten ophalen met 1 API request. Dit is efficiënter en sneller dan meerdere losse requests.

Onderliggende samenstellingen ophalen

Ons API endpoint voor het ophalen van onderdelen van een samenstelling ondersteunt nu ook het ophalen van alle onderdelen van onderliggende samenstellingen. Gebruik de parameter nested=true om met 1 request alle onderdelen van een samenstelling en de onderliggende samenstellingen op te halen. Bijvoorbeeld: /api/v1/products/1/parts?nested=true.

Integratie verbeteringen

Overige verbeteringen