Our blogs are currently only in Dutch.

Singles Picking

Zoals we gister op de allereerste Picqer Meet & Grill hebben aangekondigd, lanceren we vandaag Singles Picking. Met Singles Picking pick je bestellingen met maar 1 productregel 20 tot 60 seconden sneller.

59% zijn Singles

Maar liefst 59% van alle picklijsten die de laatste 12 maanden in Picqer zijn verwerkt waren Singles: picklijsten die maar 1 productregel hebben. Het picken van deze picklijsten kan veel sneller dan picklijsten met meer dan 1 product, omdat je de producten per bestelling niet uit elkaar hoeft te houden.

59% van picklijsten zijn singles

Daardoor kan je bij Singles alle producten die je moet picken in 1 bak verzamelen. Bij de paktafel weet Picqer vervolgens welke picklijst bij dat product hoort.

En met Singles kan je wel 50-150 picklijsten in 1 keer picken, in plaats van 12-20 per keer als je voor elke picklijst een aparte bak nodig hebt.

Hoe werkt het?

Bij picklijsten is een nieuw tabblad 'Singles' gekomen. Hier kan je een Singles Batch aanmaken. Picqer zoekt dan een set van picklijsten op die zoveel mogelijk uit dezelfde producten bestaan en stopt die in 1 batch. In de batch zie je welke producten je in totaal nodig hebt.

Eenvoudig single picklijsten picken

Nadat je deze producten in het magazijn verzameld hebt kom je bij je paktafel. Daar open je de batch en nu scan je een willekeurig product die je verzameld hebt. Picqer zoekt er de juiste picklijst bij, maakt automatisch een zending aan en sluit de picklijst. Je verzendlabel en eventuele pakbon komen nu automatisch uit de printer.

Vervolgens pak je het volgende willekeurige product uit je bak of kar en doe je daar hetzelfde mee. Net zolang tot je alle producten gehad hebt.

Picqer Mobile

Singles is ook beschikbaar in Picqer Mobile. Versie 1.4 is nu beschikbaar in de iOS App Store inclusief Singles. Deze functionaliteit helpt je in het magazijn om de juiste producten te pakken. Zodra je alle producten hebt ga je naar de paktafel en verwerk je daar de batch zoals hierboven omschreven.

Single picklijsten eenvoudig op je mobiele scanner

We zijn erg benieuwd naar jullie reacties op Singles Picking!