Picqer blog

Met tips voor je magazijn, updates over Picqer en kijkjes achter de schermen.

22 April 2015

Eerste Good Morning Thursday van TIG

Good Morning ThursdayOp 7 mei vindt de eerste versie van Good Morning Thursday plaats. Een kennissessie georganiseerd door onze vrienden van TIG. Het onderwerp is de ontwikkeling van online verkoop in de biologische sector. En we zijn er zelf ook bij!

We beginnen met een heerlijk biologisch ontbijt aangeboden door TIG. Daarna worden de talks gegeven door Bionext, Buckaroo, Expand Online en door Picqer. De Good Morning Thursday vindt plaats op het kantoor van TIG in Amsterdam.

Heb je een (web)shop in de bio hoek? Dan zien we je graag op 7 mei in Amsterdam. Meer informatie en aanmelden kan op de website van TIG.

13 April 2015

Picqer introduceert AutoSplit

Om het leveren van bestellingen uit meerdere magazijnen eenvoudig en efficient te maken, introduceren we AutoSplit. Met AutoSplit worden bestellingen automatisch gesplitst over meerdere magazijnen, als daardoor je bestelling sneller geleverd kan worden.

Picqer AutoSplit InstellingDoordat steeds meer webshops vanuit meerdere magazijnen leveren en niet alle producten in elk magazijn op voorraad zijn, ontstond de vraag naar AutoSplit. Maar we zouden Picqer niet zijn als we dat niet mega eenvoudig maken. Daarom is AutoSplit maar 1 vinkje: aan of uit. Picqer doet de rest.

25 March 2015

Update: Automatisch printen per magazijn en meer

De lancering van Het Nieuwe Frisse Picqer was zeer succesvol. We hebben alleen maar goede reacties gekregen over de nieuwe werkwijze en vormgeving.

Na de lancering zijn we aan de slag gegaan met nieuwe functionaliteit. Vandaag lanceren we de eerste update met 5 nieuwtjes. Grootste nieuwtje: automatisch printen per magazijn en per gebruiker in te stellen.

16 February 2015

Het Nieuwe Frisse Picqer

Elke week voeren we kleine en middelgrote wijzigingen door in Picqer. Maar eens in de zoveel tijd zit er ook een hele grote tussen. Dit is het moment voor de volgende grote verandering: Het Nieuwe Frisse Picqer.

De nieuwe versie lanceren we op 1 maart. Hieronder vind je de belangrijkste nieuwtjes.

Schermafbeelding het nieuwe frisse Picqer Schermafbeelding van een picklijst in het nieuwe Picqer

6 February 2015

Hoe we Picqer continu verbeteren

Vandaag geven we weer een kijkje in de keuken. Dit keer: Hoe blijven wij Picqer verbeteren en hoe bepalen we nou wat we gaan veranderen?

Blijven verbeteren

Het blijven verbeteren van Picqer vinden we het belangrijkste wat er is. Elke dag denken we na over wat er beter kan. Want met de hoeveelheid bestellingen die Picqer verwerkt, levert een seconde tijdswinst per bestelling in totaal uren voordeel op. Elke dag.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de Picqer nieuwsbrief en ontvang elke maand het laatste nieuws direct in je inbox.

Inschrijven nieuwsbrief

White paper downloaden

Download het white paper "Zo mag jouw magazijn er zijn", met 17 tips voor het inrichten van je webshop magazijn.

Download white paper

Vragen over Picqer?

Heb je naar aanleiding van onze blog een vraag over je magazijn of over Picqer? Ons team zit voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Stel je vraag