Our blogs are currently only in Dutch.

Batches 2.0

Gister hebben we met een kleine 100 klanten en partners genoten van een heerlijke Picqer Meet & Grill, de 3e editie. Zie hieronder een sfeerimpressie.

Lancering Batches 2.0

Op de Meet & Grill begint het inmiddels traditie te worden om ook nieuwe functionaliteit te lanceren. Deze zomer hebben we hard gewerkt aan Batches 2.0: sneller en makkelijker meerdere picklijsten in 1 keer verwerken.

Batches 2.0

Met de nieuwe batches hebben we het goede van gecombineerde picklijsten en singles samengevoegd tot Picklijst Batches. Hiermee geven we meer controle, extra flexibiliteit en mogelijkheid om papierloos batches te verwerken.

Met singles kan je snel picklijsten picken die uit maar 1 product bestaan. Met Batches 2.0 kan je ook normale batches maken voor picklijsten die meerdere producten bevatten.

Zo kan je bijvoorbeeld handmatig een batch samenstellen met picklijsten die jij selecteert, de toegewezen medewerker veranderen van batches, een picklijst uit een batch halen, en zien voor welke picklijsten je een product moet pakken.

En door Picqer Mobile ondersteuning en picking containers kan je zowel singles als normale batches volledig papierloos picken.

Normale picklijst batches

2 oktober live

We lanceren Batches 2.0 op dinsdag 2 oktober 2018. Dit om je de tijd te geven de documentatie te bekijken en eventuele voorbereidingen te treffen.

De singles batches blijven hetzelfde werken maar dan met extra functionaliteit. Maar mocht je gecombineerde picklijsten gebruiken dan ga je vanaf 2 oktober over naar normale batches.

Support

We hebben de support-pagina's uitgebreid met gedetailleerde informatie over de nieuwe batches.

Mocht je vragen hebben over de nieuwe batches, dan helpen we je graag.